DGI-byens Hotel

boka hotell i Köpenhamn

boka hotell KöpenhamnDGI-byen Hotel är ett trestjärnigt hotell som ligger mitt i centrala Köpenhamn. Ett perfekt läge oavsett om man är intresserad av vad stadskärnan har att erbjuda eller om man hellre tar kollektivtrafik till utkanten av staden.

De som vill träna under vistelsen kan väja mellan Swim Centre och Fitness Centre. Den ”simhall” som hotellet erbjuder är verkligen annorlunda. Simma runt i den äggformade simbanan, träna att dyka med dykutrustning i en bassäng eller kör spinning i vattnet – så kallad Aquabiking. Glöm klassisk hotellpool. Det här är ett vattenlandskap man lätt besöker i någon timme.

Även gymmet håller mycket hög standard med 17 maskiner, vikter och anordnade träningspass.

Samtliga rum är mycket modernt inredda med en ljus minimalistisk design som har tydliga skandinaviska inslag. Här finns bland annat gratis WiFi, hårtork, telefon, fåtölj, skrivbord och strykjärn.

På morgonen får gästerna gå till Restaurant Vestauranten för frukost. Restaurangen ligger i en historisk byggnad som bjuder på en mycket mysig atmosfär och högt i tak där detaljer finns kvar som visar på byggnadens långa historia. Här kan man även äta middag om man inte vill gå ut och välja någon av de mängder av restauranger som finns i Köpenhamns centrala delar.