Köpenhamn Radison Blue

boka hotell KöpenhamnKöpenhamn Radison Blue är ett av de få femstjärniga hotell i Köpenhamn. Ett lyxhotell som verkligen håller hög standard oavsett vad man fokuserar på för delar av hotellet. Det enda som skulle kunna klassas som negativt är priserna. Men i förhållande till andra femstjärniga hotell är inte Radison Blue speciellt dyrt.

Förutom att dess fördel ligger i mycket hög nivå gällande kvalité och service är läget till dess stora fördel. Radison Blue ligger mycket centralt (Hammerichsgade 1) och precis bredvid Tivoli, Strøget samt citykärnan. .

Hotellet har två restauranger, två barer, träningsanläggning och massagerum.

Det finns en rad olika rumsmöjligheter med allt från ett litet enkelrum (från 1350kr) och dubbelrum till sviter i olika storlekar samt familjerum. Största sviten är på ca 150kvadrat. Sammanlag finns 260 rum vilket även gör det till ett av de större hotell som finns i Köpenhamn.

Samtliga rum har både Wifi och fast internet, värdeskåp, kaffebryggare, telefon, skrivbord, badkar/dusch samt mörkläggningsgardiner m.m. Den som har problem med allergier kan låna allergitestade sängkläder.

Lobbyn är självklart bemannad dygnet runt för att ge den service man kan förvänta sig av ett hotell med fem stjärnor.